Siskonmakkarat tarjouksessa!

Silläkin uhalla, että tämä meinaa mennä nyt pelkäksi ruokabloggailuksi, on pakko vinkata, että Lidlissä on siskonmakkarat tarjouksessa (1,99 €) keskiviikkoon asti. Tämä on aina odotettu ja onneksi melko säännöllisesti toistuva tarjous. Siskonmakkarakeitto on nimittäin lempikeittoni!

Teen keiton K-ruoka-sivuston ohjeella, se on erinomainen. Lidlissä tarjouksessa oleva siskonmakkarapaketti on ohjeen pakettia suurempi, 500 g, joten yksi paketti riittää hyvin. Kun perunatkaan eivät tällä hetkellä maksa juuri mitään, taisi lauantaina Lidlissä olla 0,59 € / kilo, ei tätä ruokaa ole hinnalla pilattu!

En vielä tänään ehtinyt omiani kaupasta hakemaan, mutta haen kyllä joko huomenna tai keskiviikkona. Houkutukseksi löysin kuitenkin vanhan keittokuvan. Kyllä tässä jo vesi herahtaa kielelle!


Ilokseni voin myös tiedottaa, että kotimainen kurkku alkaa olla jatkuvassa tarjouksessa! Siitä ilahdun vieläkin enemmän kuin siskonmakkaroista. K-market mainosti juuri, että tämän viikon kilohinta on 0,79 €. Nyt saan taas hyvällä omallatunnolla laittaa runsaasti kurkkua aamupalaleipäni päälle. Ilman juusto-kurkkuvoileipää (usein vielä kananmunalla höystettynä) aamulla kahvin kanssa päivästäni ei nimittäin tule mitään.


Säästämisharrastukseni itse asiassa alkujaan lähti kurkusta. Kummitätini on idolini rahankäytössä, ja häneltä opin, paljonko kurkusta kannattaa maksaa. En ikinä unohda hänen tuohtumustaan, kun lähikaupassa siitä pyydettiin keskitalvella yli neljä euroa kilolta. Hän kävi kotona pukemassa lisää vaatetta päälle ja lähti kauemmas kauppaan. Sen jälkeen en ole itsekään suostunut kurkusta ylihintaa maksamaan, ja seuraan sen hintaa aktiivisesti.

Ruoka on tietenkin se osa arkea, jossa säästäminen säännöllisimmin näkyy. Lupaan kuitenkin, että ensi kerralla bloggaan jostakin muusta kuin ruoasta!

Menkää te sitä odotellessa hyödyntämään tarjouksia, minäkin menen!

Kommentit